Responza Knowledge

Responza Knowledge er en webbaseret standard-vidensløsning, som forener best practice knowledge management-funktioner med en stærk søgemotor a la Google. Det gør det enkelt at søge og opdatere viden ét sted. Responza Knowledge er et dansk produkt med en intuitiv og moderne brugergrænseflade og et enkelt og tilgængeligt administrationsmodul, der muliggør agil vidensdeling i alle organisationer.

Platformen er responsiv og kræver ikke en særskilt licens eller udvikling til tablets eller smartphones. Det minimerer omkostningerne og sikrer samtidig en bedre kundeoplevelse, fordi det bliver muligt at bevæge sig frit mellem forskellige enheder uden at skulle gå på kompromis med funktionalitet og tilgængelighed.

For yderligere information om Responza Knowledge – besøg hjemmesiden her

Responza Knowledge giver jer:

  • En best practice-tilgang til vidensdeling
  • En responsiv og moderne platform
  • Mulighed for at samle jeres videnskilder ét sted.

Responza Videnspakke

Flere af vores kommunale kunder har tilvalgt Spitzes lovmedholdighedspakke. Lovmedholdighedspakken sikrer, at vidensbasen er opdateret med gældende love og regler indenfor alle de områder, kommunerne beskæftiger sig med.

Spitze sørger for at opdatere og vedligeholde det lovmedholdige indhold, men derudover har kommunerne også mulighed for at tilføje lokal viden og indhold til artiklerne.

Læs mere om vores lovmedholdighedspakke her.

For yderligere information kontakt partner Carsten Steffensen  på tlf: 40 55 68 81 eller Carsten@spitzeco.dk