ProcessRobot

Spitze & Co er igennem Droids Agency danske implementerings- og supportpartnere på ProcessRobot fra Softomotive.  ProcessRobot er en unik Robotic Process Automation (RPA) -løsning, giver virksomhederne mulighed for dramatisk at reducere driftsomkostningerne, øge effektiviteten, forbedre produktiviteten og fremskynde ydeevnen. ProcessRobot er et unikt produkt, der rammer RPA markedet på en skarp pris, et fuldstændigt sæt af features og en yderst intuitiv brugeroplevelse. Kør dine processer automatisk, både som autonome Solobots og som brugerassisterende Sidebots der understøtter RDA og brugerassistering.

Læs mere her.

Billede 20-11-2017 kl. 13.30

ProcessRobot giver jer:

Vejen til Excellence 

Kørsel af den effektive virksomhed, RPA-teknologien skal reducere alle ineffektiviteter og forbedre produktiviteten til din virksomhed.

Intuitiv & skalerbar

Designet til uovertruffen brugervenlighed, er ProcessRobot skalerbar af natur! Brug mindre tid på at sætte tingene op og mere tid på at få tingene til at ske.

Pålidelig

Ved at muliggøre 4 niveauer af kontrol kan intet gå galt med din RPA-investering. Vær sikker på at din automatisering faktisk fungerer.

Elastisk arbejdsstyrke

Mød ændringer i efterspørgslen uden grænser og begrænsninger med en elastisk digital arbejdskraft på hånden.

For yderligere information kontakt partner Carsten Steffensen  på tlf: 40 55 68 81 eller Carsten@spitzeco.dk