blur-1853305_1280

Open source produkter, skaber effektiv videndeling

Den evigt voksende mængde af data sætter stort pres på en organisations evne til at organisere information effektivt. Manglende overblik over information i organisationen besværliggør og forsinker vitale beslutninger.

I Spitze har vi stor succes med vores knowledge base løsning Responza. Responza hjælper med at organisere og fremsøge informationer i den evigt voksende mængde af data. Dette gør det nemmere at fremsøge relevant information hurtigt, og derved sikre hurtige og standardiserede beslutninger, baseret på virksomhedens knowhow.

Responza differentierer sig fra lignende løsninger ved at være en 100% dedikeret løsning, bygget op omkring viden. Responza benytter open source teknologier, så i stedet for at udvikle alt fra bunden, er Repsonza opbygget af de bedste elementer i markedet, til fordel for slutbrugerne af produktet.

En effektiv søgemaskine som udgangspunkt for knowledge management

Kernefunktionaliteten i Responza er søgning. Søgemotoren er bygget på teknologien SOLR – en open-source søgemotor, designet til at levere ekstremt hurtige søgeresultater ved søgninger i store datamængder. SOLR er velafprøvet og benyttes af virksomheder som f.eks. Netflix, Instagram og Bloomberg. Derudover passer SOLR perfekt ind i Responzas cloud strategi. Den er stabil og velafprøvet og den kan skaleres efter behov.

Grunden til, at vi benytter os af en velafprøvet søgemotor som SOLR er, at den har masser af indbyggede features, der gør vedligeholdelse og drift nemt. Dette giver os muligheden for at koncentrere os om vores spidskompetence – at udvikle Responza, så den giver knivskarpe søgeresultater på de nordiske sprog, pakket ind i et brugervenligt system, hvor hastighed og enkelthed er i fokus

Hvilke fordele har slutbrugeren?

At bruge open source teknologier har også helt konkrete fordele for slutbrugerne af Responza. Udover at have adgang til stabil og velafprøvet software, vil slutbrugerne også kunne nyde følgende fordele:

  • Adgang til nyeste software: Open-source software som SOLR bliver drevet af et stort community. Mange mennesker arbejder med softwaren, hvilket resulterer i mange software releases på kort tid.
  • Frihed til at vælge: Open-source software er ikke drevet af kommercielle interesser, og derfor er der ikke nogen leverandører, som presser kunderne til at bruge helt specifikke versioner af softwaren. Det giver mulighed for at vælge om man ønsker altid at have den nyeste software, eller om man vil satse på ældre versioner. Man kan vælge det der passer bedst ind i ens egen IT-strategi.
  • Sikkerhed: Open-source software har et godt ry, hvad angår sikkerhed. Fordi mange mennesker er involveret i udviklingen, bliver fejl og eventuelle sikkerhedsproblemer opdaget og rettet hurtigt.

Prøv Responza!

Ønsker du at dykke dybere ned i Responzas verden, og vil du se hvordan Responza, kan hjælpe din organisation, så tøv ikke med at kontakte os.